25.05.2024.

19:31

Foto: Foto: Novak Đurović, Printscreen/Instagram

Vesti

Sramno, bedno, jadno! Severina proglasila Srbe za genocidan narod, a podršku joj pruža predstavnica Đilasove opozicije! (FOTO/VIDEO)

Sofija Todorović još jednom je šokirala narod Srbije svojim postupcima i stala na stranu osobe koja žigoše srpski narod i proglašava ih genocidnim. Ona se ovim rečima obratila pevačici Severini:

- Draga moja Severina, moje ime je Sofija Todorović, iz Srbije sam, samo želim da ti kažem da si jedna velika inspiracija i postoje mnogo žene koje inspiriše tvoja neustrašivost da kažes stvari koje nisu uvek baš popularne, ali je veoma važno da ih govorimo zarad budućnosti koju žele mnogi, a to je budućnost u kojoj je mir ultimativna vrednost, a pravda nije privilegija. Ja radim u organizaciji Inicijativa mladih za ljudska prava u Srbiji, a imamo i kancelariju u Zagrebu, sve što si rekla za Srebrenicu je toliko važno, a pre svega tačno.

- Severina je boginja, a za mir nam je potreban ceo region, mnogo solidarnosti i razumevanja. Žene će spasiti svet. To je tako - napisala je Sofija na društvenoj mreži X.

Podstemo, Severina je bez trunke srama izjavila da je u Srebrenici bio genocid i time javno poručila da su Srbi genocidan narod.

- U Srebrenici je bio genocid, kako god oni to nazivali, mali zločin, srednji ili veliki zločin. Radi se samo o tome da bi neka država trebala platiti odštetu, i da samo zbog toga oni ne priznaju da se to tako zove - rekla je pevačica.

Inače, Todorovićeva je javnosti postala poznata kada se slikala sa kačketom s obeležjem tzv. države Kosovo. Nešto pre izbora ona je otvoreno podržala Đilasovu listu koja je na izborima doživela debakl.