Autor: Informer.rs

26.05.2024.

17:09

Foto: Jedinstvena Srbija

Vesti

Održana završna konvencija Koalicije SPS - Jedinstvena Srbija u Jagodini (FOTO)

"Moj brat Dragan Markovic Palma živi za Jagodinu, posvećen je svom gradu, selima I svojim građanima. Mi smo u koaliciji od 2008. godine I najdugovecnija smo politička koalicija. Od tada je bilo mnogo izbora i ja sam Palmu vise puta pitao "hoces li da budeš ministar". On je uvek to odbio rekavši "hocu da budem sa svojim jagodincima" i on je jedini čovek u Srbiji koji je odbio da bude ministar. I zato i zbog svojih dela treba da pobedi u Jagodini" rekao je predsednik SPS Ivica Dačić.

"Sve evropske države koje su glasale protiv Srbije u Generalnoj Skupštini UN pobedicemo na Evropskom prvenstvu u fudbalu. To su države koje su prekršila medjunarodno pravo" rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Markovic Palma. "Pitao me jedan novinar šta će biti na lokalnim iznosima u Jagodini 2. juna. Moj odgovor je da će lista koju ja predvodim i koja je prva na glasačkih listiću dobiti preko 60 posto glasova mojih jagodinaca jer iza nas stoje dela" rekao je Marković.

Konvencija liste Dragan Markovic Palma - Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić- SPS održana je u poznatom izletistu Potok u Jagodini u prisustvu 5000 gradjana Jagodine I jagodinskih sela.