28.05.2024.

10:07

Foto: informer

Vesti

Danas u Bileći postavljen bilbord podrške izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" - Predsednik opštine pozvao građane da daju podršku Vučiću

Vujović je u svom pismu podške predsedniku Srbije, istakao da je Vučić pokazao svojim delima kako se bori za nacionalne i državne interese Republike Srbije i Republike Srpske i pozvao sve Bilećane, Hercegovce i ostale građane Republike Srpske da izađu 2. juna i glasaju za listu "Aleksandar Vučić - Srbija sutra".

Informer

 

- Predsednik Vučić pokazao je svojim delima kako se bori za nacionalne i državne interese Republike Srbije, Republike Srpske i celokupnog srpskog naroda, ma gde on živeo. Ovom prilikom pozivam sve Bilećane, Hercegovce, ali i ostale građane Republike Srpske koji imaju pravo glasa na izborima u Republici Srbiji da svoj glas daju listama čiji lider je Aleksandar Vučić - Srbija sutra i time omoguće kontinuitet jedine ispravne državne politike i prosperiteta koji znači bolje sutra za sve nas. Samo jaka, ekonomski razvijena Srbija, garant je opstanka Republike Srpske i našeg naroda na ovim prostorima. Zato što zajedno možemo da se izborimo sa svim izazovima i zato što samo zajedno možemo da pobedimo, dajte svoj glas za sigurnu i izvesnu budućnost Srbije i srpskog naroda. Za Srbiju i Republiku Srpsku sutra - istakao je načelnik opštine Bileća, Veselin Vujović. 

Podršku predsedniku Vučiću dao je i dr Ognjen Milinković, načelnik opštine Gacko.

Poštovani predsedniče g Vučiću


- U poslednje vreme, a naročito nekoliko zadnjih nedelja svedoci smo bestidnih i bezočnih napada na Srpski narod na Srbiju i Srpsku. Nedavno donošenje lažne i sramne tzv. rezolucije o Srebrenici, a u stvarnosti gaženje svih međunarodnih prava i izrugivanje sa demokratijom u UN od strane zapadnih sila, pokazalo je svo licemerstvo onih koji Srbiji i Srpskoj ne žele ništa dobro! Samo mudra nacionalna politika koju godinama uspešno vodite mogla je dati rezultat da ni polovina članica UN ne podrži laž i prevaru srpskih neprijatelja, i tako se spasi obraz i čast srpskog naroda!


Naša matica Srbija u poslednjoj deceniji doživela je potpuni preobražaj, od zemlje koja je kasnila u razvoju u odnosu na susede, Srbija je postala regionalno vodeća sila. Na stotine kilometara novoizgrađenih i obnovljenih magistralnih i autoputeva, železnica, novootvorene fabrike, na desetine hiljada radnih mesta. Jačanje odbranbene moći. Sve su to činjenice koje raduju svakog Srbina u Republici Srpskoj, jer bez snažne Srbije nema ni Republike Srpske! Sve ovo je postignuto samo i jedino zahvaljujući mudroj i odgovornoj politici koju predvodite! Poštovani predsedniče neka Vas Božija ruka vodi i čuva u vremenima koja dolaze! 


A sve moje Gačane i sve Srbe iz Srpske koji žive i rade u Matici i koji imaju pravo glasa na predstojećim izborima drugog juna, pozivam da složno podrže listu Aleksandar Vučić Srbija sutra, jer ćemo na taj način dati svoj doprinos daljem jačanju Srbije a samim tim i Republike Srpske!


Živela Srbija, živela Srpska - istakao je Milinković.

Gradonačelnik Trebinja, Mirko Ćurić, 

- Uvaženi predsedniče g. Vučiću,

Srbija sigurnim koracima ide napred. Danas sa ponosom svedočimo kako se naša matica razvija, kako se u njoj grade i otvaraju na stotine kilometara novih auto-puteva, grade nove fabrike, a njeno rukovodstvo na čelu sa vašom diplomatijom čuva obraz, čast i slobodu našeg naroda.

Pre nekoliko dana ste pokazali celom svetu da ste veliki državnik, čovek koji na najbolji mogući način brani interese srpskog naroda. Vašom istrajnom borbom, mudrošću i iskustvom dali ste i nama s druge strane Drine novu snagu i volju da sa našim predsednikom Miloradom Dodikom čuvamo Republiku Srpsku od svih nasrtaja zapadne međunarodne zajednice.

Mi u Trebinju pomno pratimo sve ono što se dešava u Srbiji, jer smo jedan narod, koga ne mogu da podele granice, već nas one ujedinjuju, približavaju, i radujemo se svakom uspehu naše matice!

Verujem i znam da će na predstojećim izborima građani Srbije, naša braća i sestre, dati još jednu veliku podršku ljudima kojima je na prvom mestu srpski interes. 

Takvi ljudi, kojima je Srbija i budućnost njenih građana iznad i istoka i zapada, prepoznaju se u politici koju lično vodite.

Imati državnika za predsednika velika je čast, ali su svakom državniku potrebni saradnici. Zato pozivam sve građane Srbije, posebno moje Trebinjce i Hercegovce u Srbiji, da podrže ljude koji neće prodati veru za večeru i kojima je jaka Srbija iznad ulizivanja stranim agenturama zarad jedne restoranske igranke.

Budite ono što jeste! Volimo Srbiju, volimo Srpsku - istakao je Ćurić.