31.05.2024.

14:02

Foto: MUP Srbije

Vesti

Ministar Dačić otvorio novi objekat upravnih poslova Policijske stanice u Lazarevcu!

Dačić je istakao da je izgradnjom ovog objekta, u kojem će građani već od danas biti u prilici da regulišu lična dokumenta, vozačke dozvole i registraciju vozila, samo jedan u nizu koraka koje Ministarstvo preduzima u poboljšanju svojih usluga građanima, navodi se u saopštenju MUP-a. 

- Upravni poslovi su mesto gde dolaze građani, stoga moramo da imamo dobre i kvalitetne objekte u kojima ćemo primati građane, ali i dovoljan broj obučenih pripadnika koji rade na upravnim poslovima - rekao je ministar i izrazio nadu da će Lazarevčani biti zadovoljni uslugom radom policajca opštine u kojoj žive. 

Ministar je ponovio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti i u narednom periodu da podiže kapacitete i uslove rada svojih pripadnika jer svako ulaganje u policiju istovremeno podrazumeva i bolji kvalitet usluga koje ona pruža građanima u čijoj je službi. 

Dačić je danas obišao i Policijsku stanicu u Lazarevcu, kao i Vatrogasno – spasilačku jedinicu u ovoj opštini i podsetio da je kao ministar unutrašnjih poslova, pre više od deset godina, postavio kamen temeljac baš za izgradnju ove stanice.