Autor: Informer.rs

02.06.2024.

12:33

Foto: Informer

Vesti

(VIDEO) Pogledajte snimak napada Radomira Lazovića na Dragana J. Vučićevića! Izvadio dimnu bombu i pretio, a onda se pozvao na imunitet!

Lazović se unosio u lice prvo predsedniku MO Banjica Relji Ognjenoviću, a potom i Vučićeviću, a onda je iz džepa izvadio dimnu bombu što su zabeležile kamere Informer TV-a. Kada je policija došla, Lazović se pozvao na poslanički imunitet i nije želeo da kaže šta ima u džepu!?!

Pogledajte snimak napada Radomira Lazovića na glavnog urednika Informera:

Kako smo već pisali, nasilnici su upali u SC Banjica, koji je uredno zakupljen,  i maltretirali i napadali aktiviste Srpske napredne stranke. Tom prilikom jedno lice je povređeno.

- Šta tražite vi ovde, ovo je privatno zakupljeno! Ko ste vi, s kojim pravom ste ušli ovde? Šta me gledaš gospođo? Idi izvodi svoje birače. Mi izbodimo, ja izvodim svoje birače, ja izvodim svoje birače, ja sam izveo celu svoju porodicu. Izvedite vi koga hoćete. Ovo je zakupljen prostor. Koji je vaš argumet, ko vas je poslao ovde - rekao je Vučićević i nastavio sa pitanjima:

- Vi mislite da se neko plaši vas? E, baš da vidimo šta hoćete. Evo ja idem da radim u kol centru, a vi čik dođite - rekao je glavni urednik Informera.