02.06.2024.

20:03

Foto: Instagram

Vesti

Jelena Karleuša: "Srbija definitivno ne sme da stane, ja sam na svoju zemlju ponosna, a ovo se zove najlepši mogući patriotizam!" (VIDEO)

Pop diva Jelena Karleuša je, kao i svaki put, danas ispunila svoju građansku dužnost i izašla na izbore.

Pevačica je za ovu priliku odabrala elegantnu kombinaciju u vidu duge bele haljine sa šlepom u bojama zastave Republike Srbije, a stajling je upotpunila belim šeširom i belim "Balensijaga" salonkama sa visokom štiklom.

Nakon što je obavila glasanje, pevačica je izašla iz "Škole za dizajn", gde je inače izborno mesto na kojem ona glasa, te se obratila okupljenim novinarima i odgovorila na brojna pitanja koja su imali za nju.

- Nadam se da vam se dopada moj stajling za glasanje - prokomentarisala je, vidno raspoložena, Jelena i dodala da je to njen način da u ovim teškim vremenima simbolično podrži svoju zemlju.

Na pitanje novinara Informera kakav ishod glasanja očekuje, Jelena je odgovorila:

- Očekujem da Srbija glasa za one koji su pokazali najviše rezultata i za one koji se bore za naše bolje sutra zato što Srbija definitivno ne sme da stane i mora da, u ovim baš teškim vremenima za sve nas, za našu državu, za naš narod, pokaže jedinstvo i snagu, tako da... smatram da ovo što govorim nije nikakva politička izjava, niti je ova haljina nešto što ima političku konotaciju. Ovo se zove najlepši mogući patriotizam, ja sam na svoju zemlju ponosna i smatram da svi treba da budemo patriote kada je to najpotrebnije za našu zemlju.

Podsećamo, Jelena je nedavno javno stala u odbranu Srbije, te je žestoko odbrusila hrvatskoj pevačici Severini Vučković, nakon što se ona oglasila o sramnoj Rezoluciji o Srebrenici.