03.06.2024.

07:24

Foto: Printscreen

Vesti

Haos u opoziciji posle debakla na izborima! Opoziciona novinarka otkriva: Od danas kreću u otvorene međusobne sukobe! (VIDEO)

To su morali da priznaju čak i tajksunki mediji, konkretno njihova Vesna Mališić, novinarka opozicionog Radara.

Ona je, sumirajući završene izbore na kojima je SNS ubedljivo pobedila, rekla da će u poziciji krenuti otvroeni sukobi, koji su prethodna dva meseca držani "pod kontrolom".

Na pitanje voditeljke, šta misli da će biti efekat izbora na opozicioni korpus nakon što je Radomir Lazović otvoreno iskritikovao dojučerašnje koalicione partnere i optužio ih da su vodili kampanju protiv njih, tajkunska novinarka odgovara.

- Sad ulazimo u period kada će taj sukob, koji je držan pod kontrolom ovih dva meseca, da se sad produbi! Lazović je otvorio taj prostor i to će se sad i dogoditi! Očigledno je da se taj sukob dešavao i ova dva meseca ali ispod stola, tajno. To sve stvara tu mučnu atmosferu da su istrošili taj kapital nakon 17. decembra!

Podsetimo, Lazović je obraćajući se nakon izbornog debakla, udario na dojučerašnje koalicione partnere, pre svih na Dragana Đilasa i Miloša Jovanovića.

On je istakao da im je bojkot propao i da su oni ti koji su "gurali opoziciji klipove u točkove".

- Poredeći izlaznost sa izborima 2018., možemo reći da bojkot izbora u Beogradu nije naišao na veliku podršku građana! Bojkot izbora u Beogradu je izazvao konfuziju kod građana koji izlaze na drugim biralištima! Mi smo bili pod kampanjom dojučerašnjih koalicionih kolega, gurali su nam klipove u točkove što je bilo bolno, teško i tužno! Pravili su nam lažne stranice sa našim imenom, optuživali su nas da smo Vučićevi i Hilovi, odvraćali su ljude da učestvuju u kontroli izbora pa su nam čak i podmetali kontrolore koji su u poslednjem trenutku odustajali! - rekao je Lazović.