03.06.2024.

12:34

Foto: Tanjug

Vesti

Naš narod prepoznaje i ceni trud lidera koji rade u interesu države! Socijalistička partija Srpske čestitala Vučeviću i Vučiću na izbornoj pobedi

"Ova pobeda predstavlja kontinuitet velikih uspeha koje imaju Aleksandar Vučić i Miloš Vučević kao predsednici SNS-a, što jasno pokazuje da srpski narod prepoznaje i ceni trud i posvećenost lidera koji rade u interesu naroda i države. Posebno nas raduje činjenica da je predsednik Aleksandar Vučić nagrađen od svog naroda jer je u svojoj upornoj diplomatskoj misiji u Ujedinjenim nacijama uspešno odbranio čast i ugled svih nas", napisao je predsednik Goran Selak u čestitki.

Istakao je da je Vučić neumornim radom dokazao svetu da Srbi nisu genocidni narod, već narod koji teži miru, pravdi i poštovanju međunarodnog prava.

Selak je poželeo puno uspeha u daljem radu na dobrobit svih građana Srbije, jer prema njegovim rečima, svaki uspeh Srbije uspeh je i Republike Srpske.

"Građani Srbije su jasno prepoznali svu snagu vizije razvoja koju nudi SNS i značaj projekata koji će trajno unaprediti Srbiju, birajući kontinuitet i stabilnost umesto politika koje bi sve zaokrenule u drugom smeru. Ovo je još jedan dokaz da su birači odabrali odgovorno i vizionarsko vođstvo koje garantuje napredak i prosperitet", poručio je Selak.

Lista Aleksandar Vučić - Srbija sutra je na juče održanim lokalnim izborima u najvećem broju od 89 gradova i opština odnela ubedljivu pobedu.