03.06.2024.

13:42

Foto: printscreen

Vesti

Slušaj, majko, moju pesmu: Đilas plače zbog izbora, traži se krivac! Sukob u opoziciji bukti!

Nakon oglašavanja lidera Zeleno-levog fronta Radomira Lazovića, koji je okrivio lidera Stranke slobode i pravde za loš rezultat, oglasio se i Dragan Đilas lično koji tvrdi i pravda se da ne snosi odgovornost jer je bojkotovao:

- Odgovornost je na onima koji su pod ovim uslovima pristali da izađu na ovakve izbore - rekao je, a potom izjavio da "niko iz SSP-a nije pozivao na bojkot."

Dodaje da je, kada su ga pitali šta će raditi dan posle izbora, rekao da će plakati jer je propuštena velika šansa da se promeni vlast u Beogradu.

- I ne samo tu, nego i u još desetak gradova u Srbiji - rekao je tajkun Đilas za tajkunsku N1.

Informer

 

Tako je Đilas postao još jedan u nizu koji otvoreno plače jer je narod svoj glas dao listi čiji je nosilac Aleksandar Vučić, a sada  je ostalo samo još da se vidi ko će naredni da se umeša u sukob i pokazuje prstom na onog kog smatra odgovornim za loš rezultat. 

Podsećamo, prvo je nasilnik Radomir Lazović, koji je pravio haos u Beogradu, optužio lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da je kampanjom bojkota uticao na rezultate izbora u prestonici.

Potom se Đorđe Miketić, kandidat za odbornika na decembarskim izborima čija je porno afera obeležila kampanju 2023. godine, oglasio i rekao da tuguje:

- Krenulo slavlje SNS-a jer imaju preko 50% za nastavak destrukcije i otimanja Beograda. Sa druge strane, čuli smo Lazovićev sraman "uvek drugi kriv" govor. Al o tome ćemo sutra. Večeras tugujemo - napisao je on na platformi Iks.

Da je sukob velikih razmera među opozicijom na pomolu potvrdila je na tajkunskoj televiziji N1 i novinarka Vesna Mališić.

Ona je, sumirajući završene izbore na kojima je SNS ubedljivo pobedila, rekla da će u poziciji krenuti otvroeni sukobi, koji su prethodna dva meseca držani "pod kontrolom".