05.06.2024.

14:37

Foto: Informer

Vesti

Pukli su skroz! Đilasova funkcionerka poručila Lutovčevom potpredsedniku: Ti si lažov! (FOTO)

Naime, nakon što je potpredsednik DS Miodrag Gavrilović gostujući na tajkunskoj Novoj S optužio SSP za debakl na izborima, oglasila se i funkcionerka te partije.

- Mišo Gavriloviću, rekli ste da SSP nije hteo da vam učini uslugu i da vam ustupi svoja mesta u biračkim odborima. To je laž! Ponudli smo vam svoja mesta i podsećali vas na rokove. Za to postoje dokazi. Vaši predstavnici se nikada nisu javili - napisala je Popović.

Informer

 

Inače, Gavrilović je optužio SSP da nisu dali svoje predstavnike u izbornoj komisiji i da na taj način nisu bojkotovali samo dan izbore, već i ceo izborni proces.

- Na Novom Beogradu se verovatno ne bi desila ova izborna tragedija, koju sada preživljavamo, da je stranka Dragana Đilasa, Stranka slobode i pravde, imala predstavnike u Gradskoj izbornoj komisiji. Oni nisu bojkotovali samo dan izbora već celokupni proces. Nisu hteli da daju svoje predstavnike u GIK ali, takođe, nisu hteli da učine nama uslugu, da na tim mestima budu naši predstavnici, što su mogli - rekao je Gavrilović za TV Nova S.