Autor: Informer.rs

06.06.2024.

16:08

Foto: Ata images / Informer

Vesti

Opozicija lešinari i zbog Pagonisa! Dame iz SNS digle glas: Nulta tolerancija za nasilje, naročito za nasilje nad ženama!

Iako je policija reagovala ekspresno i privela Pagonisa zbog tvrdnje njegove bivše supruge Maje Brukner da joj je polomio rebra i naneo teške telesne povrede, simpatizeri opozicije Pagonisa na perfidne načine pokušavaju da ga povežu Srpskom naprednom strankom (SNS) i naprednjake optuže za nasilje.

Na školski primer lešinarenja u vezi sa ovim slučajem reagovale su dame iz SNS, pre svih član Predsedništva Sandra Božić.

- I naravno da umesto stvarne brige opet imamo lešinarenje na delu! Nasilnici o nasilju! Jednu stvar samo da se jasno razumemo, svakog oblika nasilja se gnušamo-ovog prema ženama posebno! I znam da je to stav i mog kolege Miloša Vučevica kojeg stavljate u ovaj nepripadajući kontekst! Samim tim što je Pagonis uhapšen za porodično nasilje govori u prilog tome da nema zaštićenih! Nulta tolerancija za nasilje bilo kog oblika-posebno ovog kukavičkog, prema ženama! - napisala je ona na platformi Iks.

Reagovala je i narodna poslanica u Narodnoj skupštini Republike Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić.

- Kako tačno zamišljate da je kriv Vučević, SNS, zato što je neko "prebio ženu"?! Aman, dozovite se! To što je neko uhapšen, ko god da je, znači da nema zaštićenih. A što se Vučevića tiče, čovek se zgražava na bilo koji oblik nasilja - navela je ona.

Poruku o nultoj toleranciji protiv svake vrste nasilja upitila je i Nevena Đurić, potpredsednik GO Srpske napredne stranke. 

- Nulta tolerancija prema svakoj vrsti nasilja bila je i ostaće prioritet rada Vlade, bez izuzetka. Što se da i primetiti - na delu!  Ali, kada je um bolestan i način razmišljanja poremećen imamo baš ovakve - morbidne komentare! Važno je da su oni pljunili po SNS-u, a nije važno zašto - navela je ona.