07.06.2024.

11:07

Foto: Tanjug

Vesti

Sve što se dešava u Evropi i svetu vodi pravo u katastrofu! Vučić: Daćemo sve od sebe da sačuvamo mir i ljude, da naše majke ne moraju da brinu!

- Sve što se dešava i sve što vidim da se zbiva u Evropi i svetu polako nas i sigurno vodi u katastrofu. Važno je za nas da sačuvamo mir, ljude, da naše majke ne moraju da brinu. Daćemo sve od sebe da izbegnemo svaki sukob, svaki rat i da u miru grabimo ka ekonomskim uspesima.

- Voz je krenuo iz stanice i teško ga je zaustaviti. Sve što vidim da se zbiva u Evropi i svetu, polako  ali sigurno nas vodi u katastrofu. To je kad se taj voz zaleti, ide nizbrdo, a ispod toga provalija. Pa vi ramislite da li voz može da preživi pad u provaliju.

- Nadamo se da pre kraja godine možemo da dobijemo kreditni rejting od tri najvećih. Tražio sam da imamo veći jastuk, jer za razliku od drugih koji se prave da ne vide šta se dešava, ja se bavim činjenicama. Otkupljujemo pšenicu, sve namernice, povećavamo rezerve, ljudi ne treba da brinu. Uzimamo sirovine da možemo da pravimo naše lekove ako bude nestašica u Evropi, a već se dešava.

- Ja nekome da kažemo šta da radi, ne mogu. Ako ne vide šta se dešava, ne mogu im pomoći - rekao je Vučić.