Autor: Informer.rs

07.06.2024.

17:25

Foto: printscreen

Vesti

Gradski odbor SNS-a u Novom Sadu: Udružena novosadska opozicija ne prestaje da širi govor mržnje i ponižava sugrađane!

U svom boljševiškom i golootočkom maniru, fantomski i potpuno marginalni pokret Bravo, kao i tzv. novosadska opozicija, ustremili su se na građane svog sopstvenog grada. Oni slavodobitno i osvetnički najavljuju krivične tužbe za primnje poklona, a u vezi glasanja protiv sopstvenih građana na bazi dokaza koji su pronašli na nepoznatoj lokaciji, u nepoznatom rancu, od nepoznatog čoveka.

Ovako iskontruisan i krvožedan, očajnički pokušaj progona sopstvenih građana nije viđen u političkoj praksi, osim u golootočkim procesima protiv sopstvenog naroda.

U cilju zaštite ustavnosti i zakonitosti, skrećemo pažnju nadležnim organima Republike Srbije na opasnu, protivpravnu i preteću izjavu Mirana Pogačara od 04.06.2024. godine u kojoj ističe sledeće:

- Da li mi moramo da HVATAMO njihove aktiviste, odnosno članove SNS?

U svom besu i očaju zbog debakla na izborima, Pogačar i ostali nasilnici pokušavaju u montiranim staljinisističkim procesima da zaplaše i hapse sopstvene građane.

Tražimo stoga, da institucije sistema hitno reaguju, zaštite građane Novog Sada od terora ubedljive manjine i da doprinesu svojim angažmanom da ljudi u našem gradu slobodno žive.

Narod je na izborima rekao svoje. Stop teroru nasilnika, huligana Pogačara i njemu sličnih.