07.06.2024.

18:17

Foto: Informer/Instagram Printscreen

Vesti

Sve što smo postigli, postigli smo sopstvenom snagom! Ministar Momirović govorio o Svesrpskom saboru za Informer TV! (VIDEO)

Tomislav Momirović, ministar unutrašnje i spoljne trgovine govorio je o Svesrspkom saboru.

Ja sam pravo iz Japana došao iz japana došao da dočekam ministra iz RS. Ovakvo okupljanje nije viđeno do sada.  Dobro je da je predsednik Vučić pokrenuo ovu inicijativu da sva pitanja koja postoje podignemo na viši nivo. Predsednik je pobedio u UN. Sada je vreme da se okupimo i da razmislimo na koji način da vodimo ceo region. Mi smo kroz svoju istoriju oslobađali sve narode u regionu. Rekao sam im da ne zaborave da smo ih nekoliko puta oslobađali. Sutra potpisujemo važan memorandum. Moramo da jačamo našu ekonomiju i standard naših građana, a onda ćemo jačati i vojsku i zdravstvo i prosvetu. Ponosan sam na liderstvo koje je pokazao Aleksandar Vučić i čast mi je da stojim rame uz rame sa ministrima Srbije i RS. Mislim da će ovo zaista biti fantastični dani- rekao je Tomislav Momirović.

Informer

Tomislav Momirović

-Sutra je sve u znaku srpskog jedinstva. Pozivam ljude da se uključe na koji god način mogu. Mi nemamo previše saveznika u okruženju. Sve što smo postigli postigli smo sopstvenom snagom- zaključio je ministar.

Uključenje ministra Momirovića možete pogledati u videu ispod: