08.06.2024.

12:06

Foto: Informer

Vesti

Jakova Milatovića treba isključiti iz crkve! Milan Knežević pravo u metu: Seti se litija, mogu opet da se dese... (VIDEO)

Milatović se juče sastao sa kiparskim arhiepiskopom, gospodinom Georgijem, koji je tom prilikom rekao da crnogorska crkva treba da dobije autokefalnost.

- Osećam se kao kod kuće, ideja o neophodnosti jedinstva srpskog naroda gde god on živeo. Žao mi je što je ta rezolucija povod za ovakvo okupljanje, ali hvala i sponzorima i kosponzorima što su naše jedinstvo učinili samo jačim - rekao je Knežević i potom se osvrnuo na skandalozan potez Milatovića:

- Komentarisao sam prijem Jakova Milatovića kod kiparskog arhiepiskopa, nažalost predsednik države nije našao za shodno da je jedina kanonski priznata crkva u Crnog Gori Srpska pravoslavna crkva. Smatram da bi neko iz mitropolije crnogorsko primorske trebalo da upozori Milatovića, da ono što je on uradio zaslužuje isključenje iz crkve. Bolje da ne ulazi u ono što je ranije izazvalo litije da se one ne bi ponovo desile - rekao je Knežević.