Autor: Informer.rs

09.06.2024.

21:56 >> 22:10

Foto: Foto: Printscreen/Twitter, Masha Bandjur

Vesti

Miljenica Dinka Gruhonjića u ustaškom transu preti Srbima zbog Svesrpskog sabora: Opet ćete na traktore! (FOTO)

S obzirom na to da neretko manjak racionalnosti, osvešćenosti i istinskog kritičkog stava dovode do eksponiranja nazovi društveno - političkih analitičara tamo gde im nije mesto, na delu imamo i "ekspertizu" gospođe Rajnović - protkanu diskutabilnim i nimalo validnim narativom, koji ćemo i ovog puta nazvati - groteska današnje "visokomisleće mase". 

Informer

 

Ovog puta otišla je korak dalje i drznula se komentariše Svesrpski sabor kao posebnu tezu i bez ikakve kompetencije kada je reč o ovoj krucijalnoj temi. A potom je putem socijalne platforme "X"  veoma perfidno odgovorila jednom od korisnika na tvit. 

Informer

- Jedan narod, jedan Sabor. Srbija i Srpska, Srbija 2024. Svi znamo kako ćemo završiti - napisao je korisnik, a Vesna je imala spreman odgovor u svom dobro poznatom maniru - besramno.

- Srbovanje na Gazimestanu 1989. godine završilo se traktorijadom. Čini se da baš vole te traktore - napisala je podrugljivo kolumniskinja i time razljutila na hiljade ljudi. 

Informer

 

Podsetimo, Prvi svesrpski sabor Srbije i Republike Srpske pod nazivom "Jedan narod, jedan sabor - Srbija i Srpska" održan je juče u Beogradu. Predsednik Srbije istakao je da se na ovom mestu, ispred kule Beograd, najbolje vidi šta je urađeno prethodnih godina.