10.06.2024.

14:10

Foto: Pedja Milosavljević

Vesti

Kokanović poručuje: Jedna u nizu laži onih koji napadaju predsednika Vučića je da Srbi iz Slovenije nisu prisustvovali svesrpskom Saboru! (Foto)

Saopštenje Vladimira Kokanovića prenosimo u celosti:

- Veličanstveni Sabor, koji je tek održan napadaju određeni pojedinci, i deo medija naklonjenih tim pojedincima, koji takođe napadaju i predsednika Aleksandra Vučića iznošenjen elementarnih laži.

Jedna u nizu laži, plasirana u formi napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića je da Srbi iz Slovenije nisu prisustvovali svesrpskom Saboru!

To je evidentna LAŽ! Savez Srba Slovenije, čiju delegaciju sam predvodio na svesrpskom Saboru, podržao je svesrpski Sabor, kao i predsednika Srbije u naporima da omogući jedinstvo Srba!

Mi u Savezu Srba Slovenije ponosimo se srpskom tradicijom i kulturom, a posebno ističemo da smo jedinstveni u podršci državnom rukovodstvu Srbije i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću u nameri da sabere Srbe iz čitavog rasejanja što je odlika velikih lidera.

Osuđujemo i ističemo da smo jako razočarani zbog činjenice da određeni nedobronamerni pojedinci zloupotrebljavaju Srbe iz Slovenije služeći se jeftinim trikovima u svojim sramnim napadima na srpsko jedinstvo i srpskog predsednika!

Nedobronamerna gospodo, dok vi zloupotrebljavate Srbe iz Slovenije za svoje tragične i neuspešne političke borbe, mi ćemo nastaviti da se ponosimo srpskom tradicijom, da čuvamo svoje srpsko ime i prezime i nastavićemo da podržavamo politiku predsednika Srbije @avucic i srpsko državno rukodovstvo!

Živelo srpsko jedinstvo - poručio je Kokanović.