Autor: Informer.rs

11.06.2024.

11:57

Foto: printscreen

Vesti

JADNO I BEDNO! Dinko Gruhonjić bi da se predstavi kao žrtva - optužio Vučića da ga progoni: Osvedočeni srbomrzac dobio brutalan odgovor!

U razgovoru sa bosansku TV N1, koji je preneo portal Autonomija, Gruhonjić je poveo hajku protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića optužujući da ga stoji iza njegovog navodnog progona.

Informer

- Bilo je i ranije kampanja protiv mene, ali nikad ovako direktno. Postoje nagađanja da sam ja bio iskorišten kao meta u svrhu nacionalne homogenizacije povodom lokalnih izbora u Novom Sadu, ali i povodom Rezolucije o genocidu u Srebrenici. Praktično su meni i mojoj porodici nacrtali metu na čelu. Grafit u kojem mi se eksplicitno prijeti smrću prva je vidila naša maloljetna kćerka i svi roditelji znaju kako sam se tad osjećao. Poslati su direktno po naređenju sa vrha države s obzirom da iza ove kampanje stoji lično Aleksandar Vučić - jadikuje Gruhonjić.

Informer

Na njegov jeftin pokušaj da se predstavi kao žrtva, iako je upravo on nasilnik koji pljuje na sve do čega je stalo većinskom narodu u Srbiji, reagovao je i Milenko Jovanov, član predsedništva SNS.

- Gruhonjić nastavlja sa svojim jadnim pokušajima da od sebe napravi nekakvu žrtvu. Gnusoba bi da pretvara srpske crkve u pabove, ali on je žrtva šovinističkih napada, a ne ostrašćeni, pomahnitali antisrpski šovinista. Pa bravo! Ne prolazi više soroševska forica da su oni uvek žrtve. A ne ume drugačije. Jadan - napisao je Jovanov.