Autor: Informer.rs

11.06.2024.

14:48

Foto: printscreen

Vesti

Zloglasni general NATO Vesli Klark podržao srpsku opoziciju: Ja sam pravio ruševine u Beogradu, a Ćuta i kompanija će mi pomoći da moje delo večno ruži prestonicu!

Klark je, naime, u intervjuu za CNN, koji su brže bolje potrčali da prenesu tajkunski mediji na čelu sa hejterskim portalom Direktno, da bi učešće kompanije Džareda Kušnera (zeta Donalda Trampa) u izgradnju kompleksa na mestu Generalštaba u Beogradu, koji bi uključivao i memorijal žrtvama NATO agresije, izdaja SAD.

Informer

- Prvo, ta zgrada je, koliko nam je poznato, bila prazna kada smo je pogodili. Drugo, to nije bila NATO agresija, to je bila kulminacija dugogodišnjih diplomatskih napora da se srpski diktator Slobodan Milošević ubedi da ne ubija sopstvene građane u delu Srbije poznatom kao Kosovo - doslovce je rekao Klark, jedan od najvećih srpskih dželata.

Sa druge strane, poznato je da srpska opozicija na čelu sa lažnim ekologom Aleksandrom Jovanovićem Ćutom zavetovala da će sprečiti dogovor države sa Kušnerom o izdavanju zgrade Generalštaba na 99 godina.

Zaključak je, dakle, jasan: Klark je rušio Beograd, a srpska opozicija pomoći će mu da njegovo nedelo večno ruzi Beograd!