Autor: Informer.rs

12.06.2024.

19:14

Foto: Masha Bandjur

Vesti

Božić postavila Stefanovića na mesto: "Biće da se plaši tajnih službi zemalja s čijim ambasadama je u prisnom odnosu..."

- Da je na čelu BIA u vreme vlasti Borka Stefanovića bio neko ko može svojim integritetom, znanjem i iskustvom da parira Vladimiru Orliću, sigurna sam da neko poput Stefanovića ne bi imao priliku da rasparčava teritoriju Srbije zarad političkih dogovora i očuvanja vlasti po svaku cenu.

Najveće “dostignuće” politike koju je zastupao Borko Stefanović jeste postavljanje granice između Srba i Srba na Ibru i izdaja srpskog naroda na KiM. Danas tu politiku nastavlja uspešno da promoviše udvarajući se partnerima iz različitih ambasada ne bi li dobio priliku da nastavi s prodajom nacionalnih interesa Srbije. Pitanje je samo na koji deo teritorije Srbije se sada nameračio i šta je obećao da će ispostaviti svojim sponzorima zarad podrške u pokušaju da dođe na vlast.

- Kada govori o strahu zloupotrebe tajne službe zarad obračunavanja u političke svrhe, biće pre da se plaši tajnih službi zemalja s čijim ambasadama je u prisnom odnosu - napisala je Božić na društvenoj mreži Iks.