12.06.2024.

22:30

Foto: Foto: Printscreen, ATA Images

Vesti

Od ovoga obuzima jeza! "Svevideće oko" na ustanovi u kojoj je direktor CIA Milić: Poruka masona ili sekte?! (FOTO)

Već smo pisali o njegovoj sramoti kada se zahvalio Amerikancima na donacijama, pre svega njihovoj vojsci?! On je sve to dokumentovao na tabli koja je postavljena na ustanovi u Nišu u kojoj je on direktor. Njemu su dragi samo američki dolari. Prema nekim informacijama za tu ustanovu doniramo je nešto više od 100.000 dolara, a to što je država Srbija uložila milione u zdravstvo, to doktora uopšte i ne zanima.

Informer

 

Osim zahvalnosti, da citiramo dr Milić, "pre svega Američkoj vojsci", na ustanovi u kojoj je on direktor postoji još jedna, veoma misteriozna stvar.

U pitanju je takozvano "Oko Proviđenja" ili "Svevideće oko", koje se, verovali ili ne, nalazi na vrhu već pomenute ustanove.

Informer

 

Da li je u pitanju neka sekta, ili se možda radi o simbolu Masona, takozvanim slobodnim zidarima ne znamo, ali nije na odmet da objasnimo šta ovo "Svevideće oko" zapravo predstavlja, osim što se pojavljuje se na poleđini Velikog pečata Sjedinjenih Država, koji je prikazan na novčanici od jednog dolara.

Šta je "Svevideće oko"

Jedan od najopsežnijih izvora ovog simbolizma je Velika svetlost u masoneriji. Tamo nalazimo nekoliko referenci na "Svevideće oko" Vrhovnog Bića, posebno u knjigama koje su klasifikovane kao "književnost mudrosti". Neki od najranijih su iz Knjige psalama. Većina pesama u ovoj knjizi napisana je između 800. i 600. pre Hrista i korišćene su u ceremonijama održanim u Solomonovom hramu.

Simbol se mnogo puta ponavlja i u ovim drevnim himnama:

"Gospod je u svetom hramu svome, presto Gospodnji je na nebu:
oči njegove gledaju, očni kapci pokušavaju, sinove ljudske.

Gle, oko Gospodnje je na onima koji ga se boje,
na one koji se nadaju u njegovu milost...

Oči Gospodnje su na pravednicima,
i njegove uši su otvorene za njihov vapaj."

Na pitanje šta za dr Milića predstavlja ovaj simbol će morati on sam da odgovori, ali bi pre toga mogao i da nam odgovori na pitanja koja mu je uživo u programu postavio glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević. Više o tome pročitajte OVDE.

Nije na odmet i da se podsetimo da su danas raskrinkane laži opozicije, kao i da oni u planu imaju da izazovu haos u Nišu.

Takođe, danas smo pisali i da je doktor Dragan Milić, poznat u poslednje vreme i kao CIA Milić, iz grupe građana "doktor Dragan Milić" optužen da je plagirao naučne radove. Više o tome čitajte OVDE.