13.06.2024.

11:19

Foto: printscreen

Vesti

U toku specijalni rat protiv Srbije! Dinkova studentkinja ponovo divlja, rektorat u Novom Sadu pod opsadom! (VIDEO)

- Pravi se specijalni rat na svim stranama Srbije. U Novom Sadu je rektorat i dalje pod opsadom. Upali su neki ljudi koje na N1 tretiraju kao borce za slobodu, upali su i tamo drže u opsadi Rektorat Univerziteta u NS. Zašto? Pa zato što traže da neko koga su oni izabrali da se postavi za rektora Univeriteta u NS. Jer tako kaže Marinika Tepić ili Dinko Gruhonjić. I oni su sad borci za slobodu - rekao je Vučićević.

- Svojevremeno, sećate se, da su studenti otišli na Filozofski fakultet u Novom Sadu, blokirali i tražili da Dinko Gruhonjić bude smenjen sa mesta profesora jer daje ustaške, antisrpske izjave. Onda su na istim tim televizijama, N1, Nova S, te studente proglašavali za teroriste. Strašni, odvratni standadni - objasnio je urednik Informera.

Jedan od predvodnika studenata koji drže rektorat pod opsadom je Mila Pajić, poznata kao jedna od glavnih saradnica Pavla Cicivarića koji je postavo prepoznatljiv po tome što je nasilje sprovodio i rušio Skupštinu grada po nalogu Dragana Đilasa.

Mila je studentkinja  druge godine žurnalistike na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, što znači da je pod direktnim patronatom Dinka Gruhonjića, a samim tim je i deo njegovih jurišnih odreda koji se nazivaju STAV i koji su u više navrata nasiljem sprečavali održavanje izbora na Filozofskom fakultetu.

Takođe, Mila se brzo popela na opozicionoj lestvici i dobila je ogroman medijski prostor nakon što je apelovala da se Srbija optuži za genocid u Srebrenici.

Mila Pajić poznata je i po toome što voli da putuje po regionu i tamo podseća na zločine nad drugim narodima i povremeno vređa srpske žrtve u Oluji.

ako je tokom posete u Zagrebu, uz sliku kako nonštalantno puši cigare, okačila status na Instagramu:

"Ko ne sluša pesmu, slušaće Oluju".