13.06.2024.

16:52

Foto: Z. G.

Vesti

Milan Stamatović šesti put izabran za predsednika opštine Čajetina

Skupštinu opštine Čajetina u novom sazivu čine 19 odbornika liste Milan Stamatović – Zdrava Srbija (ZS), četiri odbornika liste Aleksandar Vučić–Čajetina sutra i osam odbornika Grupe građana "Naši ljudi za naše mesto" – Marko Pantović. 

Za predsednika Skupštine izabran je Arsen Đurić (ZS) koji je i do sada bio na toj funkciji, za zamenika predsednika Skupštine opštine Čajetina izabran je Slavko Pantović (PUPS), za sekretara Skupštine postavljen je Predrag Jokić, a za zamenika sekretara Anđelina Aleksić.

Na predlog predsednika Opštine, za zamenika predsednika Opštine Čajetina izabran je Zoran Udovičić (ZS).

Informer

Izabrani su i članovi Opštinskog veća u novom sazivu i to: Gorica Mijailović (ZS), Slađana Vulović (ZS), Aleksandar Ilić (ZS), Milovan Božić (ZS) i Miroslav Tucović (ZS).

- Šesti mandat na poziciji predsednika Opštine sigurno je velika odgovornost, čast i zadovoljstvo, a ujedno i zahvalnost biračima opštine Čajetina koji su prepoznali napore i opšti interes u radu lokalne samouprave i tima koji duži niz godina radi na razvoju i izgradnji i demokratizaciji opštine Čajetina i cele Srbije – rekao je Stamatović.