13.06.2024.

17:47

Foto: Foto: Printscreen

Vesti

TEMPLARI I MALTEŠKI VITEZOVI NA ZIDOVIMA! Da li je dr Milić bolnicu označio masonskim simbolima? (FOTO)

Uz "svevideće oko", malteške krstove, vitezove i ostale jasno vidljive simbole nalik masonskim, u novootvorenoj niškoj Klinici za kardiohirurgiju čak je i internet mreža nazvana po njima - "Iluminati", samo obrnuto napisano.

Informer

 

Mnogi građani, kao i neke političke partije, od samog otvaranja klinike negoduju i burno reaguju na ove detalje na objektu i u njemu.

Informer

 

Da li je u pitanju neka sekta, ili se možda radi o simbolu Masona, takozvanim slobodnim zidarima ne znamo, ali nije na odmet da objasnimo šta ovo "Svevideće oko" zapravo predstavlja, osim što se pojavljuje se na poleđini Velikog pečata Sjedinjenih Država, koji je prikazan na novčanici od jednog dolara.

Očigledno, doktor Milić ima zanimljiva interesovanja van radnog vremena, a jedno od njih je članstvo u Templarima.

Informer

 

Na pitanje šta za dr Milića predstavlja ovaj simbol će morati on sam da odgovori, ali bi pre toga mogao i da nam odgovori na pitanja koja mu je uživo u programu postavio glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević. Više o tome pročitajte OVDE.

Već smo pisali o dr Milićevoj sramoti kada se zahvalio Amerikancima na donacijama, pre svega njihovoj vojsci?! On je sve to dokumentovao na tabli koja je postavljena na ustanovi u Nišu u kojoj je on direktor. Njemu su dragi samo američki dolari. Prema nekim informacijama za tu ustanovu doniramo je nešto više od 100.000 dolara, a to što je država Srbija uložila milione u zdravstvo, to doktora uopšte i ne zanima.

Informer