Autor: Informer.rs

13.06.2024.

22:16

Foto: Printskrin

Vesti

Opozicioni mediji ne prestaju sa napadima na sve srpsko! Sad im smeta i poruka da Srbi nisu genocidni: “Srbija je ludnica”!

Željko Veljković, novinar televizije Nova S je na ovoj tajkunskoj televiziji Svespski sabor nazvao komičnim, a Srbiju ludnicom. Istakao je da mu smetaju natpisi na kojima piše da Srbi nisu genocidan narod.

- Taj Sabor je izgledao manje-više po broju ljudi, a i po tome kako je izgledao kao neki panađur u Pambukovici ili gde god drugde. Ne znam, na vašaru u Negotinu se okupi mnogo više ljudi, a niko ih ne dovodi prisilno i je stvarno bilo onak jeftino i komično, I to je još jedan od dokaza nenormalnosti u kojoj mi živimo. Juče sam išao sa aerodroma "Nikola Tesla" ka centru grada, i sad vi kad dođete, ja zamišljam nekoga ko tek dolazi u Srbiju, šta piše na gotovo svakom nadvožnjaku? Ili, na prvom nadvožnjaku piše 2Srbi nisu genocidan narod".

- Ako slučajno do sledećeg nadvožnjaka zaboravite, piše i na njemu, i piše na svakom. Ko to plaća? Moj utisak je bio da ova zemlja izgleda trenutno kada uđete u nju kao da ste ušli u ludnicu. 

- U toj deklaraciji fali da piše, neznam, da kad se govori o NATO da mora da se kaže "Zločinačka NATO soldateska". Kad se govori o Kurtiju mora da se kaže "takozvani Kurti" jer šta, ko zna kako se on ustvari zove. To je stvarno jedan niz besmislica - rekao je Veljković. 

Pogledajte snimak u nastavku teksta: