14.06.2024.

07:04

Foto: Masha Bandjur

Vesti

Kad uzmete u obzir ko sve napada Orlića, znate da je on odličan izbor! Hejteri pljuvali šefa BIA, pa ispali glupi - Zluradost koja ne stigne do logike!

Savet za nacionalnu bezbednost dao je saglasnost za Orlićevo imenovanje na funkciju šefa BIA, a ovu vest su opozicioni političari iskoristili da upute niz uvreda i kritike, u čemu su se malo zaneli. Tako je tajkunski portal 'Nova' objavio izjavu advokata Bože Prelevića, koji je Orlićevu novu funkciju ocenio kao 'povratak u devedesete godine', ne razmišljajući o tome koliko je direktor BIA tada imao godina.

- Za nas je ovo katastrofa, vratili smo se u devedesete - rekao je Prelević, ignorišući činjenicu da je Orlić rođen 1983. godine i da je tokom devedesetih godina bio dete!

ĐORĐE DABIĆ
DRŽAVNI SEKRETAR

Govori naš narod da nije bitno šta se kaže, nego ko to kaže. Orlića pljuje najgori od najgorih NVO poslušnika, večiti student i ljubitelj spavanja pod stolovima u obeznanjenom stanju. Veću pohvalu Orlić nije mogao dobiti.

Upitana da prokomentariše ove navode, bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović kaže da je ovo tragikomična glupost i mržnja opozicije, jer nema šta da zameri Orliću.

Informer

 

- Ne samo da je ovo loša matematika u komentarima onih koji su krali ratkapne, koji prete da ćemo plivati u rekama, koji napadaju lažima predsednika Vučića i njegovu porodicu, već je reč o zluradosti koja i ne stigne da dođe u kontakt sa logikom. Ovo nikako ne može biti vraćanje u devedesete jer je Orlić tada bio dete! Inače, još je tragikomičniji komentar Ponoša, koji je rekao da se ovim rad BIA usklađuje sa radom CIA, koja ima oznaku orla na zastavi, a BIA sada ima Orlića!?! Nije zgoreg podsetiti ovog hrvatskog državljanina da Srbija ima dvoglavog orla na zastavi. Ali što bi on to morao da zna kada ovo nije njegova otadžbina... Kad uzmete u obzir ko sve napada Orlića, znate da je on odličan izbor - naglašava Hrkalovićeva.