14.06.2024.

09:17

Foto: Foto: Printscreen, Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

Ustaška kampanja Milove "Pobjede"! Huškačkim rečnikom, na kom bi pozavideli i Pavelićevi sledbenici, lažu o Srbiji i Vučiću (FOTO)

U istom maniru udarila je i crnogorska "Pobjeda", koja se nalazi pod dirigentskom palicom nekadašnjeg predsednika te države Mila Đukanovića, a koja hušačkim rečnikom plasira laži da Srbija želi da izvrši aneksiju Crne Gore!

- Naime, projekat srpske aneksije Crne Gore je pokrenut. Aleksandar Vučić je krenuo u završnu akciju pokoravanja Crne Gore, dok svi gledaju u Republiku Srpsku. Mračni nacionalistički plan Aleksandra Vučića "svi Srbi u jednoj državi", što smo već doživjeli prije tridesetak godina i zbog kojeg je Srbija pokrenula niz ratova na području Jugoslavije - sada se revitalizira u skladu s ratnohuškačkom idejom "srpskog sveta" prema uputstvima nedavnog agresivnog Svesrpskog sabora - glase redovi u Milovoj "Pobjedi".

Informer

 

Ustaška kampanja pomenutog medija u režiji Milovog kolumniste Vlada Vurušića u punom je jeku, a na njoj bi pozavideli i najveći sledbenici ozloglašenog ustaše i ratnog zločinca Ante Pavelića.

Plasiranjem najbolesnijih laži poput te da Srbija želi da aneksira Crnu Goru samo je jedna u nizu kojom našu zemlju i predsednika žele da optuže za nešto što se ni u jednom trenutku na Svesrpskom saboru nije pomenulo!