Autor: Informer.rs

15.06.2024.

08:49

Foto: Ata images

Vesti

(VIDEO) Lešinari iz opozicije opet žele na silu da se dočepaju vlasti: Pogledajte kako licemeri, lažovi i gubitnici ponovo zloupotrebljavaju tuđu nesreću!

O tome govori video koji objavljujemo a čiji su glavni akteri predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac i desna ruka Dragana Đilasa Marinika Tepić.

Informer

 

Baš kao što je bio slučaj kod majskih tragedija, opozicioni dvojac bez kormilara lešinari i nad nasiljem u  OŠ "Jovan Dučić" na Novom Beogradu kada je bivša odbojkašica pretukla nastavnicu biologije.

- Generator tog nasilja jeste sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ljudi oko njega, politika koju on promoviše i mediji koji promovišu njega - kazao je besramno Lutovac pokušavajući na taj načiin da za slučaj okrivi Vučića, a za sebe i svoje pajtaša prigrabi poene.

Informer

 

U sličnom maniru oglasila se i Tepićeva, tobože, iskazujući brigu zbog pomenutog slučaja zaboravljajući da joj ta uloga ne leži s obzirom na to da je majske tragedije pokušala da iskoristi protivno željama roditelja stradale dece skandaloznim rečima "niko nema tapiju na bol".

Pogledajte video i uverite se i sami.

 
$bp("Brid_18434003", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1679081"});