Autor: Informer.rs

15.06.2024.

18:12

Foto: informer/printskrin

Vesti

ČUDO DA JE VUČIĆ ŽIV! Novi transkripti sa "Skaja" pokazuju kako su Zvicer i njegovi radili o glavi šefu države!

U razgovorima vođenim neposredno nakon hapšenja mafijaških vođa 4. februara 2021. godine Zvicer kaže da nema dokaza protiv Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, već da su oni ‘spakovani’ samo zato što se Vučić uplašio  za sebe i svoju porodicu.

- Uradili posao preko medija i pakovanje, prepao se Vučić - šalje Zvicer istog dana kada je u Beogradu uhapšena kriminalna grupa Veljka Belivuka, 4. februara 2021. godine.

U narednim danima  objavljene su brojne fotografije kojima se dokumentuju monstruozne zločine te kriminalne grupe - više pripadnika te organizacije poziralo je sa leševima svojih, kako ih zovu, neprijatelja i slike slalo vođi Zviceru...

Milović najpre šalje da je znao šta će se desiti, "da će ih bagra spakovat', majku im je*em"...

On i Zvicer, kako se navodi u transkriptima sa Skaja, danima razgovaraju o hapšenju beogradske grupe, pa konstatuju da Belivuk i Miljković od svake ture kokaina moraju imati dio.

- Moramo za Soprana i Kratosa stavit koji komad - piše Milović četiri dana kasnije.

Zvicer mu odgovara da on to već čini: "U svaki posao im ja stavim"...

"Znam, pomagao bih i ja", piše Milović i dobija odgovor: "Pomagaćemo ih, nećemo ih pustiti. Samo da se izvuku od onog plašljivka ********"...

Istog dana Zvcer mu prosleđuje prepisku sa advokatom Beograđana, koji ga je ubeđivao da srpsko tužilaštvo nema dokaza, bioloških tragova ubijenih škaljaraca, niti snimak ijednog od oštećenih…

- Ja mislim da nemaju, najveći je problem što su ovamo bili i sve na silu su gurali, jer se prepao za sebe i porodicu - konstatuje Milović nakon što je pročitao prepisku Zvicera i advokata koji je na nekada zaštićenoj aplikaciji koristio nadimak Wenger.

- Neka se ispucaju na TV, pa kada prođe još par dana, i ne nađu ništa, onda mi nastupamo da ih prozivamo u medijima da sve rade bez dokaza - objašnjavao je advokat svoju taktiku šefu kavčana.

Zvicer konstatuje da će to biti teško, jer je "*******poklopio sve medije"...

CELU PREPISKU PROČITAJTE U POSEBNOJ VESTI OVDE.