16.06.2024.

16:29

Foto: Printskrin

Vesti

ALBANCI SU NACISTI! Jezivo svedočanstvo američkog vojnika o zločinima OVK: Vezivali su eksploziv za ljude, ubijali žene i decu! (VIDEO)

Kaver otkriva da su Albanci, koje poredi s nacistima, tokom rata vezivali eksploziv za ljude i gurali ih u radnje, ne gledajući da li su unutra žene i deca.

- Tokom mog drugog boravka na Kosovu Albanci su vezivali eksploziv na ljude i gurali ih u radnje, ne mareći za to ko je unutra - muškarci, žene ili deca. Iako sam ih imao na nišanu i video šta rade, rečeno mi je da ne radim ništa - samo sedi i izveštavaj. I to je sve što sam radio i što mi je bilo dozvoljeno da uradim, to je bilo mnogo teško - govori Kaver.

Ističe da je za sebe mislio da nikada neće moći nekoga da mrzi, ali da ga je pakao koji je video na Kosovu uverio u suprotno:

- Nikada nisam mislio da ću mrzeti neku grupu ljudi dok nisam služio tamo. Ne mogu da kažem američki Albanci, to su bili etnički čisti Albanci, oni su bili poput nacista, i dalje su se divili Hitleru i njegovim vođama, i to nisu dobri ljudi.