Autor: Informer.rs

16.06.2024.

19:54

Foto: Tanjug/Printskrin

Vesti

Bednici kipte od mržnje! Kao i obično, Vučić činjenicama, "Slobodna Bosna" uvredama!

Islamistička "Slobodna Bosna", a čiji deo su i mediji tajkuna Dragana Šolaka, udarila je na Dnevni Avaz iz Sarajeva samo zato što su objavili fer i pošten intervju predsednika Srbije Aleksandra Vučića bez ikakvih laži.

Naime, objavili su tekst pod naslovom "NITKO, NITKO(V) KAO JA: Vučić u Dnevnom avazu govorio o "napretku" Srbije i "zaostajanju" BiH...", i tako aludirajući na uvrede kojih naravno da nije bilo.

Informer

Sada je još jednom dokazano, i svima potpuno jasno da zapravo propagatore rezolucije u Sarajevu i njihove pajtose u Beogradu vezuju goli interesi, a ne nikakva briga za bošnjački narod i žrtve!

Udarajući na "Avaz", koji nije ni Vučićev ni srpski medij, ali jeste fer i objektivan, "Slobodna Bosna" je pokazala da je sve ovo deo veće igre kako bi se, rušenjem Vučića, srušili ne samo Srbija, već i svaka slobodna i normalna saradnja i suživot, međusobna podrška i ekonomski uspeh i Srba i Bošnjaka i BiH i Srbije.

Dakle, cilj je jasan - srušiti sve normalno na Balkanu, sve ono o čemu je upravo  Vučić  govorio  baš u sarajevskom Avazu