19.06.2024.

09:03

Foto: printscreen/Ata images

Vesti

Tatalovićka ne gleda ni sopstvenu televiziju! Napala premijera zbog kol centara, a na N1 objašnjeno da je sve po zakonu (VIDEO)

Naime, Tatlovićeva pookušala je da isprovocira premijera Srbije Miloša Vučević postavljajući mu pitanja u vezi sa SNS kol centrima koji su radili 2. juna, na dan izbora.

- Kol centrima ste povredili glasačko pravo građana i počinili krivično delo! Sporno je što ste pozivali građane iz kol centara na izborni dan kad je izborna tišina! - bahatao je krenula Tatalovićka.

Na ovaj način ona je samo pokazala da joj je nepristojnost važnija od svega, da grešku ne ume da prizna, ali i da ne gleda sopstvenu televiziju na kojoj je naučni saradnik Instituta za filozofiju i društvenu teoriju Dejan Bursać rekao da su pomenutikol centri zakoniti: 

- SNS je tu u pravu, kol centri su jedna legitimna, normalna i zakonom dozvoljena stvar i to radi svaka iole organizovana stranka u svetu! Kol centri ne krše izbornu tišinu, izborna tišina se odnosi samo na štampane i elektronske medije! - objasnio je Bursać za tajkunsku N1.