21.06.2024.

13:37

Foto: Miloš Rafailović/Gradska RTV Podgorica

Vesti

Videnović ponovio da je Republika Srpska genocidna tvorenina, pa udario na Vučića: Nemaš pravo na mišljenje! (VIDEO)

Na pomenutoj konferenciji Videnović je poručio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da nema prava da odgovori na napade.

- Vučić ima običaj da kaže "mi imamo pravo na mišljenje, mi imamo pravo da odgovorimo na napade kojima smo izloženi". Nemaš to pravo - poručio je ostrašćeno Videnović čime je praktično poručio da Vučiću treba zabraniti pravo na mišljenje i da govori.

Podsećamo, islamistička Slobodna Bosna slavi beogradskog opozicionara Ivana Videnovića koji je nakon što je to rekao u intervjuu za pomenuti medij, ponovio i usred Beograda da je Republika Srpska genocidna tvorevina i da je ista kao Nezavisna Džava Hrvatska!

- Država koja je nastala 9. januara, Republika Srpska, koja je nastala 9. januara 1992. godine, jeste, nažalost svih nas, jeste genocidna država - rekao je Videnović na konferenciji za medije u srpskoj prestonici, a potom ponovio da je Republika Srpska ista kao NDH, o čemu možete čitati OVDE.

Takođe podsećamo da su ranije opozicionari zahtevali da se zabrani ime Aleksandra Vučića, kao i da se predsednik Srbije više ne pojavljuje na televiziji!