23.06.2024.

09:06

Foto: Printskrin

Vesti

Islamisti i Marinika Tepić udružili snage protiv Srbije! Optužuju Srbe da su genocidni, a sada pokušavaju da zaustave napredak naše zemlje!

Tako Slobodna Bosna nastavlja posao đilasovaca, obrušavajući se na Srbiju i njenog predsednika Aleksandra Vučića, koji omogućava sjajan prosperitet i stabilnost svojoj zemlji!  

Islamistička Bosna, glavni promoter teorije da su Srbi genocidni narod, i Marinika Tepić, koja je tu istu tezu promovisala u Skupštini Srbije, zajedničkim snagama pokušavaju da zaustave ekonomski preporod i napredak naše zemlje!

Zapaljivim naslovima, potpuno odsečenim od realnosti, opozicija i islamisti nastavljaju svoju prljavu kampanju, svesni da im je neophodna pomoć spolja, jer od naroda nemaju ama baš nikakvu podršku!

Tako je na Slobodnoj Bosni osvanuo tekst koji su najpre objavili tajkunski mediji, sa naslovom: Marinika Tepić odgovorila predsednici Skupštine Srbije: "Gospođo Brnabić, to se neće desiti! I nemojte lagati..."

Informer

 

Oni u svom tekstu podsećaju na reči predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić, koja je nedavno napisala na mreži X da danima prati polemiku oko projekta „Jadar“ i pitanja da li će Srbija iskoristiti svoju „naftu 21. veka“ ili neće.

- Mi već imamo tehnologiju jedinstvenu u Evropi za proizvodnju baterija, sa ili bez našeg litijuma. Sada samo treba da vidimo da li ćemo iskoristiti to da budemo apsolutno zemlja koja je lider u Evropi - izvoznik svega - poručila je Brnabić nedavno na mreži "X", što je zabolelo ovaj antisrpski dvojac.  

Tajkunski i islamistički mediji brže-bolje su krenuli da podrže perjanicu Dragana Đilasa, Mariniku Tepić, koja je povela reč u antisrpskoj kampanji, te su preneli njenu izjavu da se iskopavanje litijuma u Srbiji neće desiti. 

Gospođo Brnabić, iskopavanje litijuma – neće se desiti! I nemojte lagati! Najveće nalazište litijuma u Evropi je u Nemačkoj. A tamo konstantno odlažu početak ekstrakcije i prerade. Čak ni nove fabrike litijuma u Nemačkoj neće koristiti nemački litijum, već iz kanadskih rudnika“, napisala je Tepić na društvenoj mreži X.