23.06.2024.

11:37

Foto: Tanjug

Vesti

Naša policija je uvek bila uz svoj narod! Odjekuju reči predsednika Vučića: Moramo da razmišljamo o svojoj zemlji i budemo spremni za svaki scenario!

Predsednik Vučić je na početku obraćanja čestitao praznik pripadnicima MUP, i rekao da živimo u svetu u kom nema sigurnosti.

- Zato moramo da razmišljamo o svojoj zemlji i budemo spremni za svaki scenario. Da razumemo šta se dešava u svetu i u Evropi. U skladu sa tim posao MUP i policije uvek je bio bezbednost svih naših građana - kazao je on i dodao:

- U vreme inverznog i perverznog pristupa dela medija prema vlasti, policija se predstavlja kao teroristička organizacija. Naša policija je narodna policija, uvek je bila uz svoj narod, kada je bilo najteže. Više od 300 srpskih policajaca izgubilo je živote u borbi protiv albanskih terorista i NATO - kazao je Vučić, i dodao da nikada nećemo zaboraviti njihovu žrtvu.

Informer

 

Predsednik je rekao da su srpski policajci prvi da prime udarce, a da ih uvek prve zovemo kada su nam potrebni.

- Ostanite baš takvi kakvi jeste, izvršavajte svoje zadatke kako morate. Ali da vam se više nikada ne ponovi da morate da radite ono što ni ljudski niste hteli da radite. Da nikada više ne izručujete Srbe u džakovima, a znam koliko ste se tome protivili - kazao je on.