Autor: Informer.rs

24.06.2024.

13:10

Foto: printscreen

Vesti

(VIDEO) BIZARNO! Bošnjački poslanik poziva žrtve "genocida": Vi koji živite u Minhenu i Frankfurtu, dođite u Srebrenicu da glasate!

Saklić je, naime, u intervjuu za islamističku televiziju Hajat doslovno pozvao Bošnjake, navodne žrtve takozvanog genocida u Srebrenici, koji žive u Minhenu ili Frankfurtu, da glasaju u Srebrenici.

- Eliminacija posledica genocida i zločina jeste imati ličnu kartu u mestu odakle si proteran, a ne u Vogošći, ne u Ilidži, ne u Ilijašu, Tuzli, Živinicama ili nekom drugom mestu. Zamislite tu situaciju, čovek živi u Minhenu ili Frankfurtu i ima ličnu kartu u Vogošći, a žali i tuguje za Srebrenicom - izgovorio je između ostalog Salkić, čime je još jednom potvrđeno da se političko Sarajevo ne libi da takozvani genocid u Srebrenici koristi u dnevnopolitičke svrhe i napad na Republiku Srpsku.

Pogledajte kako je to izgledalo.

 
$bp("Brid_19227176", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1686274"});

Podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Nenad Nešić, zbog iste teze (o lažnim žrtvama navodnog genocida u Srebrenici koji žive po belom svetu, prim. aut.) koju je u formi vica izrekao u emisiji Ćirilica na TV Hepi, našao se na udaru radikalnih krugova u Sarajevu (čitaj: SDA) koji su tražili čak i njegovu smenu.

O tome više čitajte u posebnoj vesti.