Autor: Informer/K.Ć./A.S.

24.06.2024.

14:44

Foto: Informer/printscreen

Vesti

Kurtijevi lobisti i islamistička “Slobodna Bosna” crtaju metu na čelu glavnom uredniku “Informera”: Pozivaju Zapad da interveniše protiv Vučićevića!

Ovaj kvazi medij, a zapravo džihadističko propagandno glasilo, objavio je sulud tekst na svom portalu u kome je kao sagovornika od integriteta iskoristio Nikolu Sandulovića, političara sa minornom i mizernom podrškom i potrčka takozvanog premijera takozvanog Kosova Aljbina Kurtija da zapreti glavnom uredniku Informera.

Informer

U maniru klasične zamene teza i glumeći žrtvu, Sandulović, Slobodna Bosna i Aljbin Kurti traže od međunarodne zajednice da reaguje zbog Informera i Vučićevića.

Informer

- Molim međunarodnu zajednicu za hitnu intervenciju i zaštitu dok ne bude prekasno. U Srbiji je preko glavnog režimskog medija Informer, u vlasništvu Dragana Vučićevića, bliskog saradnika Milana Radoičića i Aleksandra Vučića, otvorena likvidacija mene, Ivana Videnovića, Nemanje Miloševića, Bobana Bogdanovića a i Jovana Bakića je u pripremi - bulazni Sandulović a prenosi Slobodna Bosna u tekstu pod naslovom "MONSTRUOZNO: Ludilo u Vučićevim redovima nakon pisanja „Slobodne Bosne“ dostiglo vrhunac, političkim protivnicima crtaju mete na čelu, evo ko stoji iza svega…".

Informer

 

Inače, ko je Nikola Sandulović i koliko je relevantan svedoči i to što je nedavno posetio Pekraze i odao počast teroristi Ademu Jašariju i njegovoj porodici.

O tome možete opširnije čitati u posebnom tekstu.