25.06.2024.

09:36

Foto: ATAIMAGES/Printscreen Slobodna Bosna

Vesti

Islamistički mediji otvoreno podržavaju one koji rade protiv Srbije! "Slobodna Bosna" uz Tepićevu i Pantića (FOTO)

Uzevši u obzir naslove koji se često mogu videti u "Slobodnoj Bosni" narodu nije teško da shvati, ko podržava čije ideje. 

Nije neko iznenađenje što su Tepićeva i Pantić jedni od glavnih aktera ove priče, shodno tome kakve su njihove ideje i uverenja.

Ne treba podsećati da su oni najveći protivnici investiranja u Srbiju, da tvrde kako su Srbi genocidan narod, da Sveti Sava nije bio Srbin, da su Srbi počinili genocid na KiM, da je Amfilohije nezakonito srušio legalnu Milovu vlast i da je Vuk Karadžić bio prevarant.

Ne zna se da li je više sramno ili tužno.

I onda na to sve, imaju podršku medija iz regiona koji jedva čekaju da Srbiju predstave u negativnom svetlu, ili kao islamistička "Slobodna Bosna" podrže njihove politike kojima rade protiv sopstvenog naroda i svoje zemlje.

Naslovi dovoljno govore sami za sebe:

Informer

Informer

Informer

Informer

 

Islamistička Bosna, glavni promoter teorije da su Srbi genocidni narod, i Marinika Tepić, koja je tu istu tezu promovisala u Skupštini Srbije, zajedničkim snagama pokušavaju da zaustave ekonomski preporod i napredak naše zemlje!

Zapaljivim naslovima, potpuno odsečenim od realnosti, opozicija i islamisti nastavljaju svoju prljavu kampanju, svesni da im je neophodna pomoć spolja, jer od naroda nemaju ama baš nikakvu podršku!

Podsećamo, u  "Slobodnoj Bosni" osvanuo tekst koji su najpre objavili tajkunski mediji, sa naslovom: Marinika Tepić odgovorila predsednici Skupštine Srbije: "Gospođo Brnabić, to se neće desiti! I nemojte lagati..."

Informer