25.06.2024.

12:58

Foto: EPA/Slobodna Bosna

Vesti

Kurtijev narkoman Bogdanović preko Slobodne Bosne vodi kampanju protiv Vučića: Sve zato što predsednik nije dao da se Srbi proglase genocidnim!

Naime, Bogdanović je otišao da glumi žrtvu, te je u intervjuu za islamističku Slobodnu Bosnu napao predsednika Srbije navodeći da "Vučić još nije odgovarao za Srebrenicu, ali još nije sve gotovo".

Informer

 

Opšte je poznato da je kurtijevac Bogdanović antisrpski nastrojen, i da sve radi protiv Srbije udarajući, pritom, na Vučića, pa mu tako sada smeta to što šef srpske države nije dozvolio da se šire laži i da se Srbi proglase genocidnim narodom.

Podsećamo, Bogdanović je nedavno pozvao na monstruoznu hajku protiv Srbije:

- Dragi građani, Kosova, danas pozivam Vladu, sve političke stranke i nevladine organizacije da odmah razrade "akcioni plan", i u narednih 100 dana pripreme tužbe protiv Srbije za genocid počinjen na Kosovu 1999. godine - napisao je bez imalo srama, a potom je doživeo "linč" građana koji su i dalje kivni na skandalozne navode. 

Podsetimo, u septembru prošle godine, proširio se snimak Srbina po meri lidera albanskih separatista Aljbina Kurtija, Bobana Bogdanovića, koji šmrče kokain.