26.06.2024.

08:30

Foto: instagram/buducnostsrbijeav

Vesti

Za ovo neko mora da odgovara! Bruka Fudbalskog Saveza Srbije - Orlove u Minhen poslali avionom sa hrvatskom zastavom, u isti uveli i predsednika Vučića!

- Ko je video primetio je da je predsednik bio neraspoložen. Da li znate zašto?  Na avionu je bila hrvatska zastava, uveli su predsednika sa hrvatskom zastavom. Ogromna bruka, a nisam hteo o tome da pričam do danas, za ovo neko mora da odgovara, očekujem reakciju nadležnih organa. Znam predsenika, neće da reaguje... Očekujem da progovori o svemu ovome. Na avionu kojim je ispraćena reprezentacija bila je hrvatska zastava. Znao sam, a nismo objavili. Znao sam od tog dana. Nisam objavio zato što je bruka i sramota - rekao je Dragan J. Vučićević. 

Informer

 

Govoreći o selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, Vučićević je istakao da je ovo bila ozbiljna bruka u Minhenu. 

- Kada sam video da je rekao da se nismo obrukali... ko vas je poslao sa milionskim platama da budemo vreća za udaranje. Svi su igrali bolje od nas, Mađari, Gruzija.. Jedan umuvani gol u poslednjoj sekundi... Oni ne znaju šta igraju. Nisam stručnjak. Moderni fudbal nije o-ruk, traži sistem, traži taktiku, ozbiljnog trenera traži, analitiračara, znalca fudbalske igre. Ovo što je pokazano u Nemačkoj je ozbiljna bruka i obrukali smo se i jeste neuspeh - jasan je bio Vučićević.