26.06.2024.

20:56

Foto: printscreen

Vesti

Tajkunski mediji opet napadaju Danila Vučića! Jovanov: I ponovo napadi na sina predsednika, isti autori, iste umobolne konstrukcije (FOTO)

Naime, niskotiražni tajkunski tabloid Danas na naslovnoj strani objavio je sliku predsednika Aleksandra Vučića sa svojim sinom Danilom uz naslov "ko plaća putovanja predsednikovog sina"?

Ovim povodom oglasio se Milenko Jovanov, koji je na mreži "X" poručio da opet isti autori, iste umobolne konstrukcije udaraju na sina predsednika države.

- I ponovo napadi na sina predsednika Aleksandra Vučića. Isti autori, iste umobolne konstrukcije.

Šta je uradio? Ništa. Za šta ga optužuju? Ni za šta. 

Usudio se da putuje u Nemačku, kao i desetine hiljada građana Srbije, da bodri svoju zemlju na prvenstvu Evrope u fudbalu. Valjda ih nije pitao da mu daju ausvajs, a bez toga ne bi smeo da ide kuda želi.

I onda suština - čak i ako je išao o svom trošku, da se javno iznose podaci o njegovom obezbeđenju! Isti ljudi jednog dana vrše dehumanizaciju i kriminalizaciju Danila Vučića i od njega prave metu za kriminalne klanove, a drugog traže da se javno govori o njegovom obezbeđenju. 

Slučajno? Ne verujem...

Samo treba čitati transkripte razgovora vođa kriminalnih klanova iz kojih je jasno da svako ovde ima svoju ulogu i vrlo je posvećeno igra - napisao je Jovanov.