27.06.2024.

08:24

Foto: Tanjug

Vesti

Vučić ne dozvoljava da se ponižavaju Srbi i Republika Srpska! Islamski ekstremista Bećirović otrčao u ambasade da se žali na srpskog predsednika

Najgori islamski ekstremista Bećirović organizovao je sastanak sa ambasadama na kome je kukako jer Vučić ne dozvoljava da se ponize Srbi i Republika Srpska!

Informer

 

Stim u vezi, on je udario na našu zemlju i kritikovao oodržavanje Svesrpskog sabora šireći laži da je na delu stvaranje "Velike Srbije":

- U Srbiji je reaktiviran opasni projekat velike Srbije. Cilj je, kako su to i projektovali velikosrpski ideolozi, dobiti u miru ono što se nije dobilo tokom agresije 1990-ih godina. Reč je o istoj ideologiji, politici i ciljevima iz 1990-ih. U Beogradu je 8. juna 2024. promovisana ideja ‘jedan narod, jedan sabor’, a svima je jasno da postoji i jedan vođa ovog velikodržavnog projekta - rekao je Bećirović, jasno aludirajući na Vučića.

Ovaj islamski ekstremista je kazao da je "ideja ruskog sveta, kao i srpskog sveta, revanšistička i koristi se za prekrajanje istorije".

Jasno je da Bećiroviću smeta Vučićeva borba i briga za srpski narod s obe strane Drine, te je potrčao kod stranaca da se žali i kuka jer ponižavanje Sra i Republike Srpske više nije moguće.