27.06.2024.

15:31

Foto: Ata images / printscreen

Vesti

Kakav licemer! Marinika opet lešinari i "zaboravlja" 2015. godinu - njen muž u alkoholisanom stanju naneo teške povrede muškarcu (FOTO)

Marinika nije časila časa, te je tako, zarad političkih poena, podelila fotografiju Kovačevićeve na kojoj je zabeležena reakcija iste na pokušaj lešinarenja Tepićeve i njenih kompanjona nad tragedijama u "Ribnikaru" i  Duboni i Malom Orašju.

Informer

 

Đilasova potpredsednica je, brže-bolje, među prvima objavila informaciju o nesreći i tome da je producentkinja Pinka imala alkohola u krvi, očigledno radujući se tuđoj nesreći.

Koliki je Marinika licemer govori činjenica da je "zaboravila" da je 2015. godine i njen suprug bio učesnik saobraćajne nesreće u kojoj su muškarcu nanete teške telesne povrede.

Informer

 

Marinika slučajno zaboravlja i da je tom prilikom njenom suprugu nije rađena provera alkohola u krvi, iako je imao izmerenu prisutnost dregerom u dahu.

Informer

 

Ovo je samo još jedan dokaz da Marinika i njeni simpatizeri ne biraju sredstva kada je u pitanju skupljanje političkih poena, te da nastavljaju da iskorišćavaju nesreće i tragedije u političke i lične svrhe.