27.06.2024.

18:11

Foto: Masha Bandjur

Vesti

Vujović: Napad na decu je najpodmukliji, ali i najopasniji način političke borbe

- Prljava kampanja koju danima neumorno vode protiv sina predsednika države mora momentalno da se zaustavi, a zagovornici takve podle kampanje treba da snose moralnu i pravnu odgovornost. Danilo Vučić, kao i svaki drugi građanin naše zemlje, ima pravo da bodri reprezentaciju Srbije i to niko ne može da mu uskrati. 

Uporni napadi i progon ovog mladića, koji nikako ne učestvuje u javnom životu, jasan su proizvod višegodišnje dehumanizacije predsednika Srbije i njegove porodice.

Nažalost, odavno smo navikli da se nalogodavci tajkunskim medijima, u odsustvu političkih ideja, i nemoćni da ospore sve rezultate Aleksandra Vučića i svega što je uradio za Srbiju, na prljav način obračunavaju sa njegovom porodicom.

Napad na decu je najpodmukliji, ali i najopasniji način političke borbe u kojoj se ne preza ni od toga da se porodici protivnika stavlja meta na čelo.

Ovakav vid političke borbe nije zabeležen u novijoj srpskoj istoriji, a danas imamo slučaj da se opozicija isključivo služi lažima, obmanama, pretnjama i zastrašivanjima političkih protivnika, kukavički provirujući ispod šinjela njihovih stranih mentora - navodi Irena Vujović.