28.06.2024.

07:31

Foto: Reuters/EPA

Vesti

Tramp o globalnom ratu govori identično kao Vučić! Predsednik Srbije na ovo upozorava mesecima unazad

- Mi smo trećem svetskom ratu bliže nego što iko može da zamisli - kazao je Tramp tokom debate.

Vučić je po izbijanju sukoba u Ukrajini predvideo kako će se situacija razvijati i upozoravao šta će se dogoditi.

- Plašim se da svet ide u najtežem pravcu, i to uzmite sa velikom ozbiljnošću. Ja stojim na brdu, i imam kontakte sa svima u svetu. Suština je u tome da se plašim da ćemo da se suočiti sa najtežom situacijom ne samo u 21. veku, ako ne i težom od Drugog svetskog rata- rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u maju tokom gostovanja u "Ćirilici".

Informer

 

Takođe, predsednik Srbije je juče je upozorio da se svet polako približava velikom sukobu i istakao da je važno da se države spreme za očuvanje mira. On je naglasio da je neophodno da se radi na jačanju ekonomije i čuvanju finansijskih resursa kako bi se sačuvao mir u svetu.

Podsetimo, deo intervjua predsednika Srbije Aleksandra Vučića za švajcarski "Veltvohe", u kom upozorava da je se svet kreće ka katastrofi, podelio je nemački tehnološki biznismen Kim Dotkom na mreži Iks, a objava je za kratko vreme imala dostigla 2,3 miliona pregleda.

- Ostalo je tri do četiri meseca do Velikog praska. To je i moja procena. Slušajte predsednika Srbije i njegovu iskrenu ocenu situacije u Ukrajini. Evropljani se moraju isključiti iz lošeg uticaja američke imperije u padu ili će platiti krajnju cenu - napisao je on.

Više o rečima predsednika Srbije Aleksandra Vučića o budućnosti sveta pročitajte OVDE.