28.06.2024.

07:47

Foto: EPA

Vesti

Cilj i jednih i drugih je isti! Nastavak kampanje u Milovoj "Pobjedi", koju u stopu prate Željkove "Vijesti", protiv Vučića!

- Prosrpski političari u Crnoj Gori sprovode nalog „vožda“ tzv. srpskog sveta, to jest predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je iskazao nezadovoljstvo nedavnim glasanjem Crne Gore o rezoluciji o Srebrenici na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija. Očito im je važnije da sprovode politiku tzv. srpskog sveta nego da rade na integraciji Crne Gore u Evropsku uniju -  rekao je Kovač.

Informer

 

I tako se nastavlja kampanja u Milovoj "Pobjedi", koju u stopu prati kampanja "Vijesti" koje se nalaze u vlasništvu Željka Ivanovića.

Takođe, poznate su i veze između Ivanovića i samozvanog lidera opozicije u Srbiji Dragana Đilasa, te tako ni ne čudi zajednička kampanja koja se odvija između pomenutih medija protiv svega srpskog! 

Cilj i jednih i drugih je isti, a to je napasti Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića jer brani srpske interese i ne dozvoljava da se ponižava naš narod i država!