Autor: Informer.rs

28.06.2024.

16:49

Foto: Printskrin

Vesti

Evo kako Ivan Bjelić obmanjuje javnost! "Srbija planira da izgradi sedam novih termoelektrana" (VIDEO)

On je tako pre nekoliko dana rekao da je Ana Brnabić, tada predsednica Vlade, napustila dijalog sa mladima prošle godine u Palati Srbija kada ju je on „suočio sa argumentima“ da Rio Tinto i dalje kupuje zemlju u Gornjim Nedeljicama i rekla mu da „brutalno laže. On je čak prošle godine na svoj instagram profil postavio i montiran snimak koji „to dokazuje“.

Kako istina ispliva uvek na videlo, predsednica skupštine je juče demantovala Bjelića, objavivši video na kome se jasno vidi da mu je rekla da je brutalna laž da Srbija planira da izgradi sedam novih termoelektrana! Ona mu je tada rekla da svako ko makar nešto zna o energetici, apsolutno je svestan činjenice da Srbija nema potencijal za 7 novih termoelektrana niti je tako nešto ikada komunicirano.

Koliko Ivan Bjelić ne zna o ekologiji i životnoj sredini možete videti u videu u nastavku, gde se jasno čuje da je prošle godine Ivan Bjelić upravo to izjavio. Dakle, danas će građane u Loznici protiv iskopavanja litijuma, koji je označen kao nafta 21. veka, huškati čovek koji misli da Srbija gradi 7 novih termoelektrana!