29.06.2024.

20:18

Foto: Tanja Andric

Vesti

Informer došao u posed poverljivih dokumenata stranih službi! Vučićević jasan: Informacije su zabrinjavajuće i šokantne!

Kako je naveo Vučićević, Informer je došao do poverljivih dokumenata koji govore o surovom planu Zapada.

- Došli smo do poverljivih dokumenata strane službe koji dovodi do zabrinjavajaćih činjenica za našu zemlju. Što se tiče napada u Beogradu, danas je ubijen terorista koji je ranio žandarma u izraelskoj ambasadi. Policija i bezbednosne službe su na visokom nivou i u borbenoj gotovosti su. Proglašena je opasnost od terorističkog napada. U posedu smo dokumenata i izveštaja jedne strane obaveštajne evropske službe. Informacije su zabrinjavajuće i šokantne - rekao je Vučićević.

Informer

 

Urednik Informera ističe da ono šta sutra sledi može da se iskoristi protiv Republike Srpske i našeg naroda.

- Za sutra najavljeno usvajanje odluke memoranduma o mirnom razdruživanju u Republike Srpske, a strane službe bi mogle to da iskoriste za ukidanje Republike Srpske i konačnom obračunu sa Srbima koji su "pretnja po region". Amerika i Nemačka sagledavaju srpski faktor u Bosni i Hercegovini kao secesivan i pod ruskim uticajem. SAD su pri kraju strpljenja i te države ocenjuju predlog o razdruživanje Republike Srpske kao globalni sukob. Predlog sporazuma o mirnom razdruživanje je po tvrdnji Zapada smišljen u Moskvi. Oni smatraju da entiteti nisu zasebne države i da je Republika Srpska pod kontrolom Bosne i Hercegovine - rekao je Vučićević i dodao:

- Zapad ima samo okidač za rešavanje pitanja u Bosni i Hercegovini. Spremili su svoje vojske za sprečavanje "ekstremističkog faktora Srba"!

Informer

 

Naš glavni urednik ističe da SAD razmatra vojnu intervenciju u Bosni i Hercegovini, zbog plana o razduživanju Republike Srpske iz te zemlje.

- Kao najverovatniji novi okidač i za novu zapadnu intervenciju, strane službe označavaju predlog o mirnom razdruživanje Republike Srpske iz Bosne i Hercegovine. Zvanična je najava da će sutra pokrenuti inicijativa. SAD je pripremila plan za vojnu intervenciju i raspoređivanje snaga u Bosni i Hercegovini. Najozbiljnije razmatraju vojnu intervenciju u Bosni i Hercegovini. Francuska je nastojala da komunicira sa Republikom Srpskom da ne dođe do razdruživanje, jer Amerikanci žele da iskoriste razdruživanje kao okidač za eskalacije sukoba - objasnio je Vučićević.