Autor: Informer.rs

30.06.2024.

10:30

Foto: printscreen

Vesti

Dramatično predviđanje predsednika Vučića: Zabrinut sam za sudbinu sveta!

Gostujući na TV prva, šef države podvukao je da ludilo između Rusije i Ukrajine neće stati.

- Ja vam sad govorim o periodu 3 meseca pre početka rata u Ukrajini. Kada smo bili na Olimpijadi u Kinii, od svih tamo svi su govorili da neće biti rata. Ionda je šeik Muhamed rekao da će biti u junu, ja sam rekao ranije. Ja sam veoma zabrinut za sudbinu sveta. Za nas je važno da čuvamo mir, sačuvamo naš narod i verujem da ćemo usputei. Što se tiče Rusije i Ukrajine, to ludilo neće da stane - kazao je Vučić.

Vučić je govoreći o sukobu u Ukrajini, naglasio da je bio svestan da "Veltvohe" postaje Taker Karslon u Nemačkoj, kao medij koji gledaju i slušaju svi.

- U tom intevrjuu sam govorio šta mislim - pojasnio je on.

- Razgovarao sam sa nekoliko velikih prijatelja telefonom i oni imaju drugačije mišeljenje. Ja verujem u logiku koju primenjujem, logka gvozednih determinizama. Siguran sam da nam dolazi mnogo teže vreme, kada to kažem to nije mogao da mi javi bilo ko. Znate da iz razgovora sa mojim sagovornicima, da sam još u novembru govorio o težem vremenu i sukobima. To sam zaključio iz onoga što nisam čuo - rekao je Vučić, te dodao da su jedino on i Šeik Mohamed bili svesni da će doći do sukoba.

Sve detalje obraćanja presednika pročitajte u posebnoj vesti.