Autor: Informer.rs

02.07.2024.

13:11

Foto: printscreen/ Tanjug

Vesti

NAPAD IZ ZAGREBA! Vučić kriv i zbog nevremena: Jutarnji list brutalno napao Srbiju i srpskog predsednika!

Da, dobro ste pročitali.

Po ustaljenoj matrici po kojoj funkcionišu dežurni hejterski mediji u Srbiji i njihovi dubleri u regionu - a čiji je glavni princip što gore za Srbiju to bolje za njih - i ovoga puta predsednik Srbije Aleksandar Vučić našao se na meti napada i to zbog katastrofalnog nevremena koje je pogodilo celu Srbiju.

Zagrebački Jutarnji list, nezvanično glasilo tamošnjih vlasti, objavio je članak u kom je hteo da se naruga projektu "Beograd na vodi" i podlo napadne srpsko rukovodstvo na čelu sa predsednikom Srbije.

Informer

Naslov teksta u Jutarnjem listu glasi: "Vučić je ispunio san, konačno ima Beograd na vodi‘; Srpska prestolnica se probudila u haosu kakav se ne pamti", a u samom tekstu prenose se hejterske objave na društveni mrežama u kojima se ismeva drama kroz koju su prošli građani zbog nezapamćenog nevremena.

Da sve bude bizarnije, Jutarnji list objavljuje tekst sa ovakvim naslovom iako je situacija u Hrvatskoj u najmanju ruku jednako dramatična kao u Srbiji.

I ovaj tekst ostaće kao primer bešćašća koji potvrđuje tezu da će osvedočeni hejteri iskoristiti sve samo ako mogu da udare na Srbiju i na njenog predsednika.